6.1.2016

Thank you, more please

Happythankyoumoreplease on harmiton ja keskinkertainen B-luokan leffa. Vaikka näin sen vasta vähän aikaa sitten, en muista enää kunnolla elokuvan juonta. Sen sijaan leffan nimi jäi mieleen. Elokuvan nimenähän tuo on aika hirveä, mutta runsauden mantrana mitä mainioin. Thank you, more please.

Mantrat eivät ole aiemmin olleet minulle kovin merkittävässä asemassa enkä ole ajatellut niiden voimaa sen suuremmin. Lähinnä olen käyttänyt muutamia voimalauseita puolihuolimattomasti ja pilke silmäkulmassa. Ehkä siksi tämäkin lause vetosi, thank you, more please, se oli sopivan kepeä ja leikkisä. :
Kuva: Pinterest

En sano, että mantra itsessään on muuttanut mitään, mutta siitä on tullut osa muuttunutta tapaani tarkastella asioita. Huomioin aiempaa enemmän positiivisia juttuja, joiden haluan lisääntyvän arjessani. Oikeastaan jo se, että tunnistan asioita, joita kaipaan, on virkistävää. Tuskin olen ensimmäinen äiti, joka on vauvavuonna unohtanut omat tarpeensa. Ja monella meillä on omat syymme, joiden vuoksi estämme ilon ja nautinnon hyvänolon hetkissä.

Mantran taika on itselleni ollut siinä, että se on antanut luvan hyvien hetkien virtaamiselle elämääni. Otan hyvää oloa tuottavat asiat ilolla vastaan ja tiedostan kaipaavani niitä lisää. Kun näen upean auringonlaskun, otan hetken sen ihastelemiselle ja pyydän lisää. Luontokokemuksia, thank you, more please. Piipahdus kukkakauppaan, josta hankitut liljat piristävät yli viikon kaoottisessa sotkussa ollutta keittiötämme. Kukkia ja kauneutta, thank you, more please. Ilahduttava, pitkä suudelma. Läheisyyttä, thank you, more please. Juuri ja juuri juoksujalkaa ehtiminen bussiin. Täydellisiä ajoituksia, thank you, more please.

Näin loppiaisen kunniaksi tein myös tälle joululle oman mantran. It was great and enough. Thank you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti